VelkommenSupportNyttige værktøjer

Nyttige værktøjer og utilities

Der findes mange gode og billige værktøjer der kan hjælpe i det daglige arbejde med opdatering af en hjemmeside.

Se links til diverse gode værktøj

On-Line værktøjer

Mange funktioner og værktøjer til brug i det daglige for firmaer og private er gratis eller koster næsten ingenting på internettet.

Andet support og ydelser

Nogle af de ting ArctiComm kan hjælpe dig med: Opsætning af filserver, sikre nem og stabil backup, indkøb og opsætning af ny computer, opsætning af ekstern harddisk, trådløs netværk osv.

Email og spam

Email er godt - men bedst hvis man har de rigtige værktøjrer til det

ArctiComm's nye mail server

ArctiComm's nye mail server.

Kalender, kontakter, opgaver og noter

Kalender, kontakter, opgaver og noter - brug alle de samme data på alle dine computere, telefoner og tablet osv.

SMTP-server / Udgående server

Rejser du meget i udlandet og gider ikke at skifte smtp-server hele tiden? Smtp-server / udgående server opsætning.

IMAP Server / Indgående mail server

Indgående mail server/IMAPs Server - introduktion og minivejledning i opsætning af mail program

Andre domains

ArctiComm har flere gode domains. Brug f.eks. firmanavn.nuuk.net eller andre.